Mommy & Me minisessies 2019

Zondag 12 mei is het weer moederdag! Mama's vinden het super om dan in de watten gelegd te worden door hun kroost. Hoe kan je dit beter dan door jullie liefde vast te leggen.
Op zondag 26 mei, donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei (Hemelvaart) kunnen jullie een minisessie boeken voor moederdag of gewoon zomaar voor een heerlijk momentje met mama.
Deze dag kan ook als cadeaubon gegeven worden.

Wat houdt dat nu precies in, zo'n minisessie?
- een shoot van 30 minuten
- een locatie in de ruime omgeving van Gent
- 150 euro
- een ruime selectie foto's in lage resolutie in een online galerie
- 4 afgewerkte foto's in hoge resolutie (mogelijkheid tot aankopen van meerdere foto's of de hele galerie uiteraard)
- een linnen totebag met een foto naar keuze waar mama zalig boodschappen mee kan doen

Boeken kan via tini.cleemput@gmail.com of via de website www.tinicleemputfotografie.com

Van kaartjes en zo

De lentefeesten en communies zijn weer in het land. De shoots zijn volop bezig op de prachtigste locaties met de schoonste kinderen. Natuurlijk willen jullie graag die foto’s gebruiken als cadeautje voor klasgenootjes, meters, peters, buren en familie en ook voor jullie zelf natuurlijk. Hieronder vinden jullie alvast een deel van het assortiment. Totebags, kaartjes, menukaarten, bladwijzers, fotoblokken, notaboekjes, magneetjes,… Het volledige aanbod heb ik altijd bij op de shoots en bekijken we nadien ter plaatse. Zo kunnen jullie de materialen ook voelen, zien en ruiken. Als dat niet handig is!

Indian summer

T was een prachtige dag, een indiansummerdag. Schoon licht om bij te fotograferen, dat maakt mij heel gelukkig. Ik was dan ook heel, maar dan ook heel bij dat er een shoot gepland stond met een fantastisch gezin met 2 kinderen. We trokken naar de Rozenbroeken in Gent, hoekjes, boogjes, takjes, boompjes, schaduwplekjes genoeg daar. De blik van het meisje hier, daar ben ik naar op zoek, wacht ik graag op, daar doe ik het voor. Het maakt het portret net ietsje anders dan gewoon. Ze houdt van bloemen zei ze. Ik ook, mijn kind, ik ook! En toen liep ze samen met haar broertje naar de schommels.

_TCG9491.jpg